Bakonyi Mesefenyves Vendégház

BAKONYI MESEFENYVES VENDÉGHÁZ

fenyves_logo

Teljes vendégház

Vendégházunk egy 18 fős újonnan épült és berendezett szálláshely, mely Olaszfaluhoz közel Felsőperepusztán, a régóta nagyszerűen üzemelő és vendégek által kedvelt Bakonyi Mesekastély Vendégház mögött helyezkedik el a fenyves szélén.

A 4 napraforgós minősítéssel rendelkező vendégházunk földszintjén található két tágas 2 férőhelyes szoba, melyek a Jegenye és Cukorsüveg fantázianevet kapták. Földszinti két szobánk a közös tágas előtér miatt akár összenyithatóak is egy család számára.

A földszinten található közösségi térben 18 ülőhelyes étkező és hozzá tartozó nagyméretű, modern konyha található. A közösségi térből nyíló hatalmas 36 m2-es fedett teraszon szintén étkezésre alkalmas asztalok és székek kerültek elhelyezésre.

A közösségi tér nappali részén két kisebb kényelmes kanapé került elhelyezésre, valamint velük szemben egy nagy méretű falon elhelyezett SMART TV, melyen megtalálhatóak az alábbi funkciók: Netflix, Youtube, Disney+ stb.

A modern konyhában mindenfajta étkezési és főzési szokáshoz alkalmazkodó felszerelés és berendezés megtalálható: mikrohullámú sütő, vízforraló, elektromos főzőlap, sütő, kapszulás kávégép, kotyogós kávéfőző, kenyérpirító, mosogatógép, elszívó, 2 db hűtőszekrény (ebből az egyik fagyasztóval ellátva). A konyha tányérokkal, kávés-, boros-vizes poharakkal, evőeszközökkel, főző- sütő edényekkel felszerelt.

Vendégházunk közösségi tere nyugati tájolása és nagyméretű üvegfalai miatt nappal kellőképpen világosnak mondható. A fedett terasz az északi oldalról való védettsége miatt pedig kuckós, zárt. A terasz este csodaszép és kellemes hangulatot adó fényfüzérrel világítható meg. A teraszon található még egy 5 személyes jakuzzi is.

A Bakonyi Mesefenyves Vendégház csodaszép kertjében a fedett teraszhoz közel grillezésre és bográcsozásra is van lehetőség. Az erre kialakított helyen akár 8-12 fő is kényelmesen körbe ülheti a tűzrakóhelyet. Ehhez bográcsot és nagyméretű fakanalat biztosítunk.

A kert egyik legnaposabb részén továbbá egy 3,5 méter átmérőjű kemény falú medence van felállítva, mely kizárólag nyáron (időjárás függvényében) üzemel.

A medence és grillezési/bográcsozási hely egyaránt a hátsó pihenőkertben található a teraszhoz közel, mely mellett a csodaszép fenyves húzódik.

A ház előtt található egy 6 autó parkolására alkalmas nyitott murvás parkoló.

A vendégház közösségi teréhez közel az előtérből nyílik egy 2 fős elválasztókkal rendelkező közösségi mosdó, mely az emeleti szobákkal rendelkező vendégeink számára kényelmet biztosít.

Ebből az előtérből nyílik a lépcső, mely az emeleti szobákhoz vezet. Az emeleten 4 db 2 férőhelyes szoba található, melyek a Cirbolya, Luc, Boróka és Páfrány fantázianeveket kapták. Továbbá 2 db 3 férőhelyes szoba is megtalálható az emeleten, melyek a Cédrus és Ciprus fantázianeveket kapták. Az emeleti összes szoba egy tágas emeleti folyósóról nyílik.

Vendégházunk hűtési és fűtési rendszere modern, egyedileg szabályozható hőszivattyús és fan-coil rendszerrel biztosított.

UHD Smart TV

WiFi

Klíma

Franciaágy

Fürdőszoba

Gardróbszekrény

Íróasztal, szék

Ágynemű és törölköző

Szobáink alapfelszereltségéről, a közös használatú szolgáltatásainkról és a külön térítési díj ellenében biztosított szolgáltatásainkról, az alábbi gombra kattintva olvashat!

Foglald le már most pihentető kikapcsolódásod vagy vásárolj szeretteidnek ajándékutalványt!