Bakonyi Mesefenyves Vendégház

BAKONYI MESEFENYVES VENDÉGHÁZ

fenyves_logo

Cukorsüveg szoba

Cukorsüveg szobánk az egyik legtágasabb 2 férőhelyes fölszinti szoba. A szobában egy franciaágy került elhelyezésre. A ruhák elhelyezésére egy modern tolóajtós gardróbszekrény áll rendelkezésre. A kisebb méretű fésülködőasztal felett, egy smart tv található, melyen megtalálhatóak az alábbi funkciók: Netflix, Youtube, Disney+ stb. Az előtérben egészalakos öltözőtükör, ruhaakasztó fogas, valamint egy leülő pad került elhelyezésre.

A szobához egy modern, tágas zuhanyzós fürdőszoba tartozik.

A szobában extra bútorként egy kis lehajtható asztalka került elhelyezésre a gyönyörű fenyvesre néző üvegfalak között, amely egy kis esti kikapcsolódásra, társasjátékozásra, kártyázásra vagy akár télen a forró tea vagy kávé melletti kuckózásra is alkalmas.

A szoba dél-nyugati tájolású, így sok-sok napfény és meleg árasztja el a nyári napokon.

Cukorsüveg szobánk egyik különlegessége, hogy nagyméretű ablakai és üvegei a hátsó pihenőkertre és a mögötte húzódó fenyvesre néznek.

Másik különlegesség, hogy a szoba két különböző bejárattal rendelkezik: van egy saját bejárata, melyen keresztül könnyen kijuthatunk a parkolóhoz vagy az előkertbe, illetve van egy másik bejárata is, mely a vendégház nappalijába/közösségi terébe vezet. Innen pedig már csak karnyújtásnyira van a fedett teraszra vezető ajtó.

A két földszinti szoba (Jegenye, Cukorsüveg) az első saját bejárat miatt szinte „összenyithatóvá” válik, így ideális lehet egy 4 tagú család számára, ahol az egyik szobában a gyerekek pihennek, míg a másikban a szüleik. Az első saját bejárat miatt így a család az előtérben kényelmesen összeülhet egy esti társasjátékozásra is.

Minden szobánkat egyedileg lehet hűteni és fűteni a benne elhelyezett fan-coil rendszerrel.

UHD Smart TV

WiFi

Klíma

Franciaágy

Fürdőszoba

Gardróbszekrény

Íróasztal, szék

Ágynemű és törölköző

Szobáink alapfelszereltségéről, a közös használatú szolgáltatásainkról és a külön térítési díj ellenében biztosított szolgáltatásainkról, az alábbi gombra kattintva olvashat!

Foglald le már most pihentető kikapcsolódásod vagy vásárolj szeretteidnek ajándékutalványt!